Dá sa opraviť môj rozbitý displej na iPhone?

Dá sa opraviť môj rozbitý displej na iPhone?

Áno, rozbitý displej vášho iPhonu je možné opraviť. Tu sú kroky, ktoré môžete podniknúť:

  1. Kontaktujte autorizovaný servis Apple: Možnosťou je obrátiť sa na autorizovaný servis Apple. Títo technici majú skúsenosti s opravami produktov Apple a môžu vám ponúknuť profesionálnu opravu s originálnymi dielmi. Môžete sa dozvedieť viac o oprave a cenách, ktoré súvisia s vaším konkrétnym modelom iPhonu. Je to suverejne najdrahšia alternatíva.

  2. Využite služby neautorizovaného servisu Prasklo.sk: Existujú aj iní neautorizovaní servisní poskytovatelia, ktorí sa špecializujú na opravy rozbitých displejov. Buďte však opatrní pri výbere takéhoto servisu a uistite sa, že ponúkajú kvalitnú opravu s overenými náhradnými dielmi. Recenzie na opravu v Prasklo.sk. Táto alternatíva je stredne drahá avšak so zárukou úspešnej opravy. Cena opravy sa dá znížiť, ak je dotyková plocha na obrazovke funkčná a máte prasknuté iba vrchné sklo displeja.

  3. DIY oprava: Ak máte technické zručnosti a chcete sa pokúsiť opraviť displej sami, môžete kúpiť sadu na opravu displeja pre váš konkrétny model iPhone (Pozor originálny displej na trhu nieje, jediná možnosť je repasovaný displej z iného iPhonu alebo čínske kópie OEM, ktoré majú svoje limity). Všimnite si však, že samostatná oprava môže zrušiť záruku a môže byť komplikovaná, takže toto je vhodné iba pre tých, ktorí sa cítia pohodlne s technickými postupmi. Toto je najlacnejšia alternatíva avšak je potreba mať skúsenosť aby ste svoj mobil nenávratne nepoškodili.

  4. Výmena za nový telefon: Ak je váš iPhone starší a oprava by bola drahšia ako nákup nového zariadenia, môže byť rozumné zvážiť nákup nového modelu iPhone, alebo používaného iPhonu v Tope. Predtým však urobte porovnanie cien a funkcií.

Nezabudnite, že oprava displeja môže byť náročná a pri neodbornej oprave môžete zariadenie ešte viac poškodiť. Ak si nie ste istí, ako postupovať, odporúčam sa obrátiť na autorizovaný servis Apple alebo na spoľahlivý tretí servis, ktorý má skúsenosti s opravami produktov Apple.

Späť na blog